2023. április 22.

továbbképző tréning frissen végzett trénereknek

Vitamin Sea

AVAGY HOGYAN UGORJ ÁT AZ AKVÁRIUMBÓL A TENGERBE

A következő VITAMIN SEA továbbképző tréning időpontja:

Április 22. (szombat)
Kezdés: 9.00 órakor

Továbbképző tréning frissen végzett trénereknek.

A tréning ára: 48.500 FT + ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 43.500 Ft+ÁFA)

A tréning helyszíne: Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7., II. emelet 4., kapucsengő: 4.

2023. április 22.

A feltüntetett árak nem tartalmaznak ÁFÁ-t, mert a képzés engedélyezett, tehát annyit kell fizetned forintban, amennyit itt látsz.

Csak most, ezen a tanfolyam 30.000 FT LAST MINUTE kedvezményt kaphatsz!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Vitamin SEA továbbképző tréning

2023. április 22.
kezdés: 9.00
FT 48.500 +ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 43.500 Ft+ÁFA)
 • Az ár tartalmazza: a tréning, a nyomtatott és elektronikus tananyag, valamint a szünetekben felszolgált frissítő, ásványvíz, kávé és aprósüti díját.
 • Bárkit szeretettel várunk, de a résztvevők száma korlátozott. Helyedet a tréning díjának befizetésével biztosíthatod, melyet lemondás esetén legfeljebb az esemény előtt egy héttel tudunk visszatéríteni.

Tudta ezt?

Sikeresen levizsgáztál a trénerképző tanfolyamon?

Szívből gratulálunk!

Milyen érzések kavarognak most benned?

Tart még a lendület?

Milyen ismerős gondolatot találsz az alábbiak között?

 • Büszke vagyok, sikerült megcsinálni …. de most hogyan tovább?

 • Jó, jó, elvégeztem, de szerintem most még beiratkozom egy kaptárfaragó tanfolyamra, utána meg egy coach-képzésre és ha még biztosabb lesz a tudásom, na, akkor kezdem el…

 • Oké, de kinek fogok én kelleni kezdőként? Egyáltalán, ki kíváncsi rám?

 • Most akkor kopogtassak be cégekhez, hogy „helló, frissen végzett tréner vagyok, akartok egy kis kommunikációs képzést?”

 • Én nem vagyok értékesítő típus és a hideg futkos a hátamon, ha arra gondolok, hogy magamat kell eladni…

 • Elég jó vagyok én ehhez? Még mindig parázok, ha emberek elé kell kiállnom egyedül …, talán nem kéne ezt elsietni…

 • Honnan szerezzek muníciót? Tartsam meg a világ 8526. kommunikációs tréningjét? Miben tudok én egyedi lenni?

 • Persze Gizinek könnyű, ő egy multinál dolgozik, majd belső tréner lesz belőle, de én hogy kezdjek hozzá?

 • Alkalmas vagyok én egyáltalán trénernek?

Az örök dilemma, ami szinte minden frissen végzett trénerben közös:

HOGYAN INDULJAK EL?

Biztos ismerős Neked is, hogy a trénerképző tanfolyamon egy biztonságos és elfogadó közegben gyakorolhatsz, ahol az oktatóid és társaid csillogó szemű lemmingként vesznek részt a gyakorlatokban, figyelnek rád, támogatnak és mindig építő jellegű visszajelzéseket kapsz tőlük. Úszol, mint halacska a biztonságos akváriumban. A tanfolyam után pedig ideje lenne beleugrani a hideg, sós, de annál valóságosabb tengerbe, hogy a „labor” után élesben is kipróbáld magad és a tudásodat. Egy olyan tengerbe, ahol még nem jártál, ami lehet kellemesen hullámzó vagy épp viharosan áradó és ahol találkozhatsz kedves bohóchalakkal, de akár cápákkal is.

Jelentkezz a Vintage Vitamin SEA tréningünkre!

Hogyan készülj fel életed egyik legnagyobb ugrására?

A Vintage Akadémia trénerképzőjén tanítunk vállalkozásindítást, de úgy éreztük, még több támogatást kell adnunk a padavanoknak. Egy sikeres pilot és a nálunk végzett hallgatók ötletei nyomán hívtuk életre ezt a fantasztikus programot, amelyet most minden kezdő tréner számára elérhetővé teszünk!

Mit profitálhatsz a Vitamin Sea programunkból?

A program első felében ránézünk

 • a félelmeinkre és kétségeinkre és megtapasztaljuk, hogyan használhatjuk ezeket erőforrásként;

 • a korlátozó hiedelmeinkre (nem vagyok elég jó, nem vagyok készen, még nem tudok eleget, sosem leszek olyan jó, mint …) és arra, hogyan tudjuk ezeket az agyunkban automatikusan futó programokat felülírni;

 • arra, hogy milyen napi szokások segítenek, hogy amikor eljön az idő, magabiztosan állj ki a résztvevők elé;

 • arra, hogy miért kevés önmagában, ha van jövőképed, és mire van még szükséged ahhoz, hogy elégedett és sikeres lehess ezen, vagy bármely más pályán;

 • arra is, hogy hogyan tudj olyan célokat kitűzni magad elé, amelyeket érdemes lesz elérned;

 • az értékesítés 3 legfőbb elemére és arra, hogy egy akvizíciós tárgyaláson mit is értékesítesz valójában… és mit nem!

 • arra, hogy mi a te intellektuális szenvedélyed és tudásanyagod, amit szeretnél másokkal megismertetni és mi az, amiért annyira tudsz lelkesedni, hogy bátran kiállj mások elé prezentálni és gyakorlatokat vezetni.

Délután pedig mindent praktikus oldalról is gyakorlunk:

 • például megmutatjuk, milyen a tréneri „értékesítési suttogó” módszertan, amellyel nem pusholsz, csak beszélgetsz a megbízóval – na, jó, de hogyan?

 • konkrét eszközöket adunk az akvizíciós tárgyaláshoz, hiszen sokszor már magát a megbízót is tréningezzük a beszélgetés során;

 • szituációs gyakorlatokon keresztül megélheted, mit és hogyan mondj egy megbízónak, mire „kattan” vagy épp mitől bizonytalanodik el a tárgyalópartner;

 • a jövőkép / boldogság mátrix segítségével beazonosítjuk az egyes megbízó típusokat – bizony, van olyan, aki csak kipipálni akarja a tréningeket, de lesz olyan is, aki imádja a fejlesztő programokat, csak azt nem tudja, kinek, mire lenne szüksége, és persze tárgyalsz majd über profikkal is, akik maguk is trénerként kezdték;

 • megbeszéljük, hogyan tegyél módosító javaslatot a megbízónak, ha egy nap alatt szeretne egyszerre fejleszteni 42 munkatársat kommunikáció, kaptárfaragás és growth-mindset témakörben – sőt, megélheted a nemet mondás csodáját is;

 • ránézünk arra is, hogyan állíts össze egy profi ajánlatot – beleértve az árképzést és ehhez konkrét mintát is adunk neked.

És mindezt interaktív, gyakorlatias és játékos formában, sok-sok hasznos visszajelzéssel!

A tréninget tartja:

Besnyi Erika

Senior Tréner, Life és Business Coach, Andragógus

Erika gyárilag angol nyelvtanárnak készült, és kezdetben az angol nyelvvel kapcsolatos munkái (tanítás, tankönyvírás, fordítás, szinkronszövegírás) kötötték le. Ezután igazolt át a multik világába, 15 évet dolgozott értékesítőként, majd közép-és felsővezetőként. Innen tért vissza a tréning és coaching világába – 19 éve tart 19 féle tréninget magyarul és angolul, coacholja a hozzá forduló vezetőket, tréneri módszertant oktat a Pécsi Egyetemen, oktatási szakkönyveket ír (pl. „Hallotok?”), senior tanácsadóként támogatja az Arthur Hunt szervezetfejlesztő csapatát és tréner-és coach-tanfolyamokat, továbbképzéseket tart a Vintage Akadémián. Legfőbb missziójának azt tartja, hogy „olyan fecskéket neveljen, akik mind megcsinálják a maguk kis nyarát, és ez a sok nyár előbb-utóbb összeér és minőségi változást fog hozni a világunkban”. Vidám, pörgős személyiség, akinek lételeme mások támogatása és a tudás megosztása.

Könings Gábor

Senior Tréner, Life és Business Coach, Andragógus

„Sokáig semmi sem mutatott arra, hogy bármi közöm lesz a személyiségfejlesztés, tréning, coaching világához.
A hőskorban marketingesként szereztem diplomát, megfejeltem egy MBA végzettséggel, és jogosan álmodozhattam fényes multi karrierről. Reklámügynökség, autós cégek, biztosítás-marketing, vezetői pozíciók követték egymást, csak éppen elégedettnek és kiteljesedettnek nem éreztem és mondhattam magam. Kitartó idealizmusom, együttműködésre törekvésem, előbb-utóbb mindig akadályt jelentett a versenyzői beállítottságúak ranglétra-mászás központú világában.
Amit viszont töretlenül élveztem minden alkalommal, az a személyiség- és képességfejlesztés lehetősége, az “aha”-élmények világa, a belső korlátaim lebontása, az ebből szerzett energiák. Így lettem végzett tréner, ám még így is évekbe telt, amíg valóban biztossá vált bennem, hogy ezzel nekem dolgom van… hogy nekem ezzel van dolgom.
Ma minden olyan lehetőséget megragadok, ahol mélyreható változással segíthetek másoknak felszabadítaniuk a teljes potenciáljukat, olykor lehetetlennek tűnő célokat kitűzniük, és elérniük őket.”

Jelentkezz be hozzánk!

Keress fel bizalommal!

1012 Budapest, Várfok utca 7 2/4

+36 30 914 5857

info@vintageoffice.hu

Engedélyszám: E-001755/2018