2023. december 5.

MESTERTRÉNER SOROZAT - ÚJ KÉPZÉSEK

Változásmenedzsment

A megoldás, a siker, a fellendülés nem jön el, ha VÁRAKOZOL, csak akkor, ha rugalmasan VÁLTOZOL.

A következő MESTERTRÉNER TOVÁBBKÉPZÉS: Változásmenedzsment tréning időpontja:

december 5.

Kezdő, gyakorló, junior vagy senior trénereknek, coach-oknak, előadóknak, hobbitoknak és hobbistáknak, growth-mindset rajongóknak, érdeklődöknek, földi halandóknak és haladó földijeinknek.

Szeretettel várunk bárkit, aki a munkájában, vagy a magánéletében hasznosnak érzi a témát!

A TELJES KÉPZÉS DÍJA 43.500 FT + ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak 5.000 Ft+ÁFA kedvezmény)

2023. december 5.

A feltüntetett árak nem tartalmaznak ÁFÁ-t, mert a képzés engedélyezett, tehát annyit kell fizetned forintban, amennyit itt látsz.

Csak most, ezen a tanfolyam 30.000 FT LAST MINUTE kedvezményt kaphatsz!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Változásmenedzsment tanfolyam

2023. december 5.
FT 43.500 +ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak 5.000 Ft+ÁFA kedvezmény)
 • Az ár tartalmazza: a tréning, a nyomtatott és elektronikus tananyag, valamint a szünetekben felszolgált frissítő, ásványvíz, kávé és aprósüti díját.
 • Bárkit szeretettel várunk, de a résztvevők száma korlátozott. Helyedet a tréning díjának befizetésével biztosíthatod, melyet lemondás esetén legfeljebb az esemény előtt egy héttel tudunk visszatéríteni.

Tudta ezt?

Tanulj olyan közegben, ahol önmagad lehetsz!

Ahol a kapott tudás és a támogató légkör kihozza belőled a legjobbat.

Ahol minden nélkülözhetetlen tréneri technika és tipp boldog birtokosa leszel.

Tudtad, hogy

 • 2021-ben olyan környezetben kellett boldogulnunk, ahol 3000 hatályos jogszabályi változás befolyásolta a családok, a cégek, a munkavállalók és az adózók életét?

 • a vállalatok közel 80%-a 2021-ben valamilyen átszervezéssel és optimalizációval reagált a COVID veszélyhelyzetre?

 • a „change fatigue” azaz változás-kimerültség formájában már kifejezésünk is van arra, amikor a túl sok változás maga lesz a sikeres változás akadálya?

 • ilyenformán a változások tudatos és átgondolt menedzsmentje kulcsterület minden vállalkozás életében?

Szeretnéd megtanulni, hogy

milyen elemekből, gyakorlatokból és játékokból áll össze egy tudatosan szerkesztett, sikeres és nagyon keresett Változásmenedzsment tréning?

 • A homeoffice,

  az átalakított, csökkentett irodai környezet, az átszervezések, az online kapcsolattartás, az új informatikai rendszerek bevezetése csak néhány példa a vállalatoknál egyébként is futó projektek okozta változások mellé.

 • Ha „előre és felfelé” nézünk,

  azt látjuk az élbolyban olyan vállalkozások vannak, akik nem túlélik a változásokat, hanem rugalmasan alkalmazkodnak hozzá. Úgy állnak a változáshoz, mint a kispatak a hegyekben, mikor nagy kövekbe ütközik.

 • A patak sem áll meg

  rágódni rajta, hogy került ez ide, miért van ez, ki tette ezt ide. Csobban egyet felette és energikusabban, sebesebben árad tovább.

Jelentkezz a Vintage Változásmenedzsment tanfolyamunkra!

Lépj rá végre arra az útra, amelyen mindig is járni akartál!

Ezért igénylik most jobban a cégek és munkatársak a változáskezelés képzéseket

A pandémia mellett és után az utóbbi időszak gazdasági nehézségei is beférkőztek a hétköznapjainkba, munkahelyi vizsonyainkba. A korábban amúgy is dinamikusan változó gazdasági környezet emiatt tornádó sebességbe kapcsolt, nem hagyva érintetlenül sem a munkahelyi viszonyokat, sem a magánéletünket.

Szükségük van:

Mit kapsz a Változáskezelés Trénertovábbképző tréningen?

 • A teljes Változáskezelés képzés anyagát megkapod (kinyomtatva és elektronikusan is). Átélheted saját élményként a gyakorlatokat, de mindenre ránézünk „tréneri szemmel” is, hogy miért pont azt és úgy csináltuk és milyen más feladatokat lehet még ott alkalmazni.

 • Lesz szó Alkalmazkodókészség Hányadosról, meg is mérjük, hogy állunk vele. Legfőképpen megbeszéljük miért is fontos ez.

 • Beszélünk Változásgörbéről, a változások típusairól magánéletben és szervezetek esetében.

 • Megvizsgáljuk a Változáskészség Faktorokat, sőt megnézzük ez hogyan illeszkedik egy projekt lebonyolításához.

 • Értelmezünk és lépésekre bontunk Változásmenedzsment modelleket és ezzel jól alkalmazható sémát ismerünk meg.

A továbbképzést tartja:

Gyuricza Anikó

Senior Tréner, Life és Business Coach, Andragógus

Jelentős üzleti, vezetői és csapatmenedzseri háttérrel rendelkezik. Dolgozott kereskedelmi vezetőként, több száz fős csapatot vezetett, tapasztalatot szerzett projektvezetőként és igazgatott szállodát. Erőssége a konferencia-jellegű, nagy létszámú közönség előtti prezentációk megtartása. A kulcs momentum az életében a tanítás, a coaching, az emberek fejlesztése, támogatása. “Örülök annak, amikor egy finom kávé és egy csendes beszélgetés után mindannyian boldogabban, állunk fel az asztaltól, hiszen “egyetlen ember sem tud őszintén segíteni egy másikon anélkül, hogy ne segítene ezzel saját magán is.” (R.W. Emerson)

Jelentkezz be hozzánk!

Keress fel bizalommal!

Milyen feltételekkel mondhatom le a képzést?

A képzés előtt 72 órával díjmentesen mondhatod le a programot, ebben az esetben a már befizetett díjad ellenében jöhetsz a következő workshopra. Ha a programot a kezdés előtt 72 órán belül mondod le, akkor sajnos mi már nem tudjuk értékesíteni azt a helyet, így a díjadat már nem tudjuk visszatéríteni.

1012 Budapest, Várfok utca 7 2/4

+36 30 914 5857

info@vintageoffice.hu

Engedélyszám: E-001755/2018