2023. január 15.

MESTERTRÉNER SOROZAT - ÚJ KÉPZÉSEK

Growth-mindset

A következő MESTERTRÉNER TOVÁBBKÉPZÉS: Growth Mindset program

Kezdő, gyakorló, junior vagy senior trénereknek, coach-oknak, előadóknak, hobbitoknak és hobbistáknak, growth-mindset rajongóknak, érdeklődöknek, földi halandóknak és haladó földijeinknek.

Szeretettel várunk bárkit, aki a munkájában, vagy a magánéletében hasznosnak érzi a témát!

A TELJES KÉPZÉS DÍJA 39.500 FT + ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 34.500 Ft+ÁFA)

2023. január 15.

A feltüntetett árak nem tartalmaznak ÁFÁ-t, mert a képzés engedélyezett, tehát annyit kell fizetned forintban, amennyit itt látsz.

Csak most, ezen a tanfolyam 30.000 FT LAST MINUTE kedvezményt kaphatsz!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Mestertréner: Growth mindset tréning

2023. január 15.
FT 39.500 +ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 34.500 Ft+ÁFA)
  • Helyszín: Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7., II. emelet 4. Kapucsengő: 4
  • Az ár tartalmazza: a tréning, a nyomtatott és elektronikus tananyag, valamint a szünetekben felszolgált frissítő, ásványvíz, kávé és aprósüti díját.
  • Bárkit szeretettel várunk, de a résztvevők száma korlátozott. Helyedet a tréning díjának befizetésével biztosíthatod, melyet lemondás esetén legfeljebb az esemény előtt egy héttel tudunk visszatéríteni.

Mit kapsz a Growth-mindset trénertovábbképző tréningen?

  • Egy teljes Growth-mindset tréning anyagát megkapod (kinyomtatva és elektronikusan is) és át is élheted saját élményként a 18 gyakorlatot és játékot + mindenre ránézünk „tréneri szemmel” is, hogy miért pont azt és úgy csináltuk és milyen más feladatokat lehet még ott alkalmazni.

  • Lesz szó a fixált, rögzült gondolkodásmódról, a minket szabotáló prekoncepciókról, előítéletekről, de sokkal inkább koncentrálunk a növekedési szemléletmód 10 alapelvére, amire a tréning ívét fel tudod fűzni.

  • Megismerheted a kreativitás-görbe alkalmazási területeit, a gyors döntésre alkalmas TOM-modellt és Lewin-féle erőtér elméletet (hogy megelőzzük a kognitív kiégést).

  • Beszélünk majd arról, hogy hosszú távon miért eredményesebb a heterogén csapat a homogénnél, hogyan adjunk pontos utasításokat SMARTER módon, milyen kaizen játékokkal színesítsük a tréninget, hogy lebontsuk a résztvevőkben az önkorlátozó hiedelmeket („ááá, nekem ez úgysem megy, ezt nem is lehet megoldani!”), hogyan szabaduljunk meg az önszabotáló áldozatkommunikációtól és hogyan alkalmazzuk a kreatívszabálykövetés módszert.

  • Megismerheted a saját motivációs bázisodat és egy szuper célkitűző eszközzel ránézhetsz, hogy valóban az igazi célodat követed-e.

Végre újra tanteremben találkozhatunk és alkothatunk közösen egy olyan izgalmas témában, mint a Growth-mindset, avagy növekedési szemléletmód!

Ezért igénylik most jobban a cégek és munkatársak a growth-mindset képzéseket

A járványhelyzet kimondva-kimondatlanul két éve tart, s ezt a bizonytalan időszakot még nehezíti a szomszédban dúló háború és a globális gazdasági válság. Ez a helyzet mindannyiunkat megvisel, mind a kapcsolatainkban, mind a munkánkban új hozzáállást igényel. Nem véletlenül az első időkben a túlélésre, és a lelki-fizikai állóképességünk fejlesztésére koncentráltunk, ezért akkoriban a reziliencia és a stresszkezelés került előtérbe. Ma már – valamennyire felvértezve – az optimista realizmus szemüvegén át nézzük a lehetséges fejlődési útvonalakat: elfogadtuk, hogy a helyzet az, ami, és ebből kell kihoznunk a számunkra legjobb megoldásokat.

Szükségük van arra a 10 alapelvre, hogy a sárból kitolt versenyautókat újra nagyobb teljesítményre tudják ösztönözni úgy, hogy mind a pilóták, mind a szervizguruk motiváltan és lelkesen keressék az új utakat és megoldásokat.

Tudtad hogy...?

A továbbképzést tartja:

BESNYI ERIKA

Senior tréner és coach, a Vintage Akadémia egyik vezetője, aki 2021-ben 18 Growth-mindset tréninget tartott vezetőknek, trénereknek és vállalati munkatársaknak.

Dolgozott értékesítőként, több ezer fős pénzügyi multiknál képzési- és fejlesztési vezetőként, volt cégvezető és nyelvtanár. Nyitott, kreatív, optimista és pörgős személyiség, aki jó kommunikációs készséggel, nagyfokú empátiával és értő figyelemmel is rendelkezik. Lételeme, hogy emberekkel foglalkozzon és támogassa őket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból az élet minden területén. Jelenleg 17 féle tréninget tart magyar és angol nyelven egyaránt, business coach-ként nagy multik vezetőit coach-olja, life coach-ként pedig főleg pro bono (ingyenesen) működik.

Jelentkezz be hozzánk!

Keress fel bizalommal!

1012 Budapest, Várfok utca 7 2/4

+36 30 914 5857

info@vintageoffice.hu

Engedélyszám: E-001755/2018