2023. március 26.

A következő life és business coaching tanfolyam időpontja:

A tanfolyam 10 tantermi napból áll 2023. március 26 - június 11. (április 9. és május 28. szünet), vasárnapi napokon.

A TELJES KÉPZÉS DÍJA: 539.000 Ft+ÁFA

2023. március 26 – június 11.

2023. március 9-ig 40.000 Ft + ÁFA Early Bird kedvezménnyel iratkozhatsz be!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Csak most, ezen a tanfolyam 30.000 FT LAST MINUTE kedvezményt kaphatsz!

Life és business coaching tanfolyam

2023.03.09.
FT539000
FT 499.000 + ÁFA
 • Magabiztos coach szakemberré válás
 • 50 coaching eszköz és játék
 • Emberi és szakmai fejlődés

Ingyenes bemutató

Gyere el az ingyenes bemutatónkra 2023. március 6-án, hétfőn, 18 órakor! Ismerd meg az Akadémiánkat és a tanfolyam felépítését és találkozz velünk és leendő csoporttársaiddal!

A bemutató pontos időpontja: 2023. március 6. 18.00. Helyszín: Vintage Akadémia, I. kerület, Várfok u. 7., II. emelet 4. Kapucsengő: 4.

Mit kapsz ezért az árért?

Ha tehát bátorító környezetre, profi és maximálisan rád figyelő oktatókra, mély szakmai tudásra vágysz, akkor … Jelentkezz a Vintage Tantermi Life és Business Coach tanfolyamunkra!

Jelentkezz a Vintage life és business coaching tanfolyamunkra!

Lépj rá végre arra az útra, amelyen mindig is járni akartál!

LEGYÉL COACH!

Ha úgy érzed, hogy ..

... szívesen támogatnád az embereket, hogy felismerjék a saját értékeiket, nagyszerűségüket és ezáltal jobban becsüljék önmagukat ...

... hogy mindig is "terézanyaként" funkcionáltál, akinek a vállán kisírták magukat a barátai, és ezt most szívesen professzionális szintre emelnéd ...

... Te is szeretnél olyan eszközöket, módszereket, amelyek által saját magadon tudsz segíteni, mert harmonikusabb életre vágysz ...

... ha már Téged is "megcoacholt" valaki, és beleszerettél ebbe a fantasztikus szakmába ...

... ha váltani akarsz, és szeretnél egy új, kreatív, rugalmas és nagyon emberi hivatást, ahol Te oszthatod be az idődet és amiből meg is tudsz élni ...

akkor LEGYÉL COACH!

És Te hogy vagy?

Azt tapasztalod, hogy személyes és szakmai életedben elakadtál, hogy nem találod meg a hangot a munkatársaiddal, vagy nem érzed magad magabiztos előadónak? Szeretnéd képezni magad, de a tudás mellett ugyanolyan fontos számodra, hogy szinte kézen fogjanak és segítsenek megtalálni a saját utadat?

Nem találsz olyan átható és alkalmazható tudástárat, amiből biztos tréneri alapot építhetsz? Idegenkedsz az online térben is megmutatni magad, mégis buzog benned a tettvágy, hogy megtanulj olyan fogásokat, amelyeket az offline és online környezetben is eredményesen használhatsz?

Mit is fogsz csinálni COACHként?

Találkozol az ügyfeleddel és először csak ismerkedtek, megnézitek, mennyire vagytok egymásnak szimpatikusak. Beszéltek a coachingról, a keretekről, titoktartásról és persze szóba kerül már az ügyfél dilemmája is, amivel érkezett.

Ha úgy érzitek, kölcsönös a bizalom, akkor még találkoztok 5-10 alkalommal, ezeket "üléseknek" hívjuk.

Nyitott kérdések segítségével feltárjátok a dilemma gyökerét, okait, diagnosztizáljátok a problémát, majd az ügyfél a Te támogatásoddal meghatározza azt az ideális állapotot, ahová szeretne eljutni.

Ezután számba veszitek az erősségeit, megvizsgáljátok a megoldási lehetőségeket és a végén az ügyfél eldönti, melyik úton indul el. A végrehajtáshoz konkrét akciótervre van szükség.

Az elért állapotot pedig tartóssá kell tenni, csak ezután engedheted el az ügyfeled kezét.

A coaching tehát nem egy random, "barinős" beszélgetés, hanem célorientált folyamat, amelynek struktúrája és lépései vannak. Hatékony kérdezéstechnikával, eszközökkel (pl. coaching kártyák), tesztekkel és legfőképpen önmagunkkal dolgozunk: az értő figyelmünkkel, az aktív hallgatásunkkal és az empátiánkkal. Ami nagyon fontos: nem adunk direkt tanácsokat, nem sugalmazunk (még azt sem kérdezzük meg, hogy "nem gondoltál arra még, hogy...?"), hagyjuk, hogy az ügyfél ülésről ülésre érlelje magában a saját megoldását. Hiszen minden ember magában hordozza a probléma megfejtését, csak lehet, hogy még nem tudja, nem akarja vagy nem meri látni. Mi, coachok, a zseblámpát adjuk a kezébe, hogy ő maga találja meg a számára optimális kivezető utat a saját sötét padlásszobájából, ahová talán évekkel korábban bezárta magát. A coaching tehát egy felelősségteljes, gyönyörű szakma, hivatás, számunkra pedig igazi misszió.

És akiktől ezt megtanulhatod

Három elismert szakember, akik három különböző dinamikát egyesítve juttatnak el a legmagasabb szintre:

BESNYI ERIKA

Senior Tréner, Life és Business Coach, Action Learning Facilitator, Mediátor

Dolgozott értékesítőként, több ezer fős pénzügyi multiknál képzési- és fejlesztési vezetőként, volt cégvezető és nyelvtanár. Nyitott, kreatív, optimista és pörgős személyiség, aki jó kommunikációs készséggel, nagyfokú empátiával és értő figyelemmel is rendelkezik. Lételeme, hogy emberekkel foglalkozzon és támogassa őket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból az élet minden területén. Jelenleg 17 féle tréninget tart magyar és angol nyelven egyaránt, business coach-ként nagy multik vezetőit coach-olja, life coach-ként pedig főleg pro bono (ingyenesen) működik.

FERENTZY ZSUZSA

Senior Tréner, Life és Business Coach, Szupervizor

Több mint 20 éve dolgozik trénerként és coachként. Munkatapasztalatait értékesítőként és vezetőként szerezte. Dolgozott pénzügyi területen, az építőiparban és a médiában is, ezeket a tapasztalatokat a mai napig hasznosítja a munkájában. Főként vezetőfejlesztéssel foglalkozik, elsősorban a személyes hatékonyságot erősítő programokkal, coachinggal, on-the-job fejlesztéssel. Mára már több mint 1.500 tréning nap és több mint 3.000 coaching ülés tapasztalata van mögötte.

BACSÓ GYÖRGY

Senior tréner, business coach, Action Learning facilitátor

Közel 20 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott pénzügyi és telekommunikációs területen trénerként, outdoor- és senior trénerként, valamint képzési vezetőként is. Specialitása a vezetőfejlesztés, együttműködés fejlesztés és a személyfüggő kommunikáció. Komplex képzési programokat és folyamatokat is támogatott tanácsadóként.

GYURICZA ANIKÓ

Senior Tréner, Life és Business Coach, Andragógus

Jelentős üzleti, vezetői és csapatmenedzseri háttérrel rendelkezik. Dolgozott kereskedelmi vezetőként, több száz fős csapatot vezetett, tapasztalatot szerzett projektvezetőként és igazgatott szállodát. Erőssége a konferencia-jellegű, nagy létszámú közönség előtti prezentációk megtartása. A kulcs momentum az életében a tanítás, a coaching, az emberek fejlesztése, támogatása. “Örülök annak, amikor egy finom kávé és egy csendes beszélgetés után mindannyian boldogabban, állunk fel az asztaltól, hiszen “egyetlen ember sem tud őszintén segíteni egy másikon anélkül, hogy ne segítene ezzel saját magán is.” (R.W. Emerson)

A mi segítségünkkel

Elsajátítod a hagyományos és a virtuális tréningvezetés fortélyait.

Magabiztosan élsz a digitális platformok adta lehetőségekkel.

Profin alkalmazod a 2 dimenziós hatásgyakorlás eszközeit.

Kreatívan átvarázsolod a tantermi gyakorlatokat és játékokat.

Mindezt biztonságos és támogató környezetben gyakorolhatod.

Sőt!

Tematika

✓ 2023. március 26. vasárnap / Önismeret

⇒ A coaching és az életvezetést támogató beszélgetés folyamatának alapjai (alapfogalmak, jellemzők, típusok, szereplők, a folyamat szakaszai, lépései). Az elég jó coach kompetenciái. A life és business coaching hasonlóságai és különbségei. Bizalomépítés az ügyféllel. Mini-coaching gyakorlatok és eszközök használata.

✓ 023. április 2. vasárnap / Érzelmi intelligencia

⇒ Hogyan legyél rendben önmagaddal? Az érzelmi intelligencia fejlesztése. Keretek (pl. titoktartás), érzelmi biztonság és pszichológai szerződés. A reziliens coach: stresszkezelés felsőfokon.

✓ 2023. április 16. vasárnap / Kommunikáció és konfliktuskezelés

⇒ Kommunikációs stílusok. A coach asszertív kommunikációja. Kongruens testbeszéd és non-verbális kommunikáció. A tudatos jelenlét, az önreflexió és az értő figyelem fejlesztése. Konfliktusok kezelése a coaching folyamat során. A konfliktusok feltárása, dilemmák profi kezelése. Visszajelzés-adás az ügyfélnek.

✓ 2023. április 23. vasárnap / Személyiségtipológia

⇒ A személyiségtipológiák a coachingban. Saját karakter beazonosítása. Más karaktertípusok felismerése, kezelése. Önreflexió kialakítása. Együttműködés más-más karakterű ügyfelekkel.

✓ 2023. április 30. / Motiváció

⇒ Motivációelméletek. Motiváló tényezők felismerése. Motivációs tesztek és eszközök alkalmazása a coaching során. Célkitűzés a folyamatban. Akvizíciós beszélgetés felépítése és a coaching szerződés.

✓ 2023. május 7. vasárnap / Kérdezéstechnika elmélet

⇒ Kérdéstípusok. A támogató beszélgetés struktúrája, íve, szakaszai. A folyamat szakaszaihoz illeszkedő kérdések. Egy coaching beszélgetés elemzése kérdések szempontjából. Egy 3 ülésből álló coaching folyamat modellálása.

✓ 2023. május 14. vasárnap / Kérdezéstechnika gyakorlat

⇒ Gyakorlás meghívott “valódi” ügyfelekkel. Felkészülés a coachingra. Jegyzetelés, ülésnaplók vezetése. Esettanulmányok feldolgozása. Gyakorlás. Visszajelzés-adás.

✓ 2023. május 21. vasárnap / Business coaching alapjai

⇒ A célkitűző és a lezáró háromszög beszélgetés megvalósítása. Business coaching dilemmák. Visszajelzés adás a megrendelőnek a titoktartás betartásával. Vállalati környezetben alkalmazható eszközök, modellek. A coaching szemléletű vezetés támogatása cégeknél. A coach időgazdálkodása, a coaching folyamat megtervezése (ülések száma, mérföldkövek beépítése).

✓ 2023. június 4. vasárnap / Coaching modellek és társterületek

⇒ A coaching fajtái, típusai és coaching modellek (GROW, TGROW, PACE, stb.). A coaching társterületei és határai: mit vállalhatok el és mit nem? Team coaching és Action Learning alapok.

✓ 2023. június 11. vasárnap / Vizsga

⇒ 45 perces szóbeli vizsga húzott esettanulmány alapján és egy coaching beszélgetés megvalósítása. Visszajelzés adás.

Gyakran ismételt kérdések

Hol kaphatok ízelítőt a képzésből?

Minden tanfolyam előtt tartunk egy ingyenes, kötelezettségektől mentes 2 órás bemutatót, ahol meggyőződhetsz arról, hogy milyen hangulatban és szakmai háttérrel fog zajlani a képzés. Megismerheted coach-trénereinket, valamint a leendő résztvevőket, sőt, találkozhatsz a korábbi tanfolyamok végzett coachaival és felteheted nekik a Téged foglalkoztató kérdéseket.

Bemutató: 2023. március 6. hétfő 18.00-20.00
Helyszín: Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7. II. em. 4.
A bemutató ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert egy bemutatóra
limitált számú résztvevőt tudunk csak fogadni.

A Vintage Akadémia igényesen és profin felszerelt tréninghelyszínén: 1012 Budapest, Várfok u. 7. II. em. 4. Az Akadémia a Széll Kálmán tér közelében található, gyalogosan is elérhető.

A tanfolyam végén tanúsítványt kapsz, amely bizonyítja, hogy elvégezted a tanfolyamot.

Büszkék vagyunk arra, hogy 100 óra alatt nagyon biztos alapokat adunk a hallgatóinknak. Az egyik legfontosabb rész a coach önismerete, hiszen az tud eredményesen coacholni, aki tisztában van önmagával, rendben van az önbecsülése, szereti önmagát, képes adni és kapni. Ne hidd, hogy mi coachok mindig “hepik” vagyunk, viszont a saját szakmánk segítségével (self-coaching) önmagunkat is meg tudjuk “szerelni”. Ezért ehhez nagyon sok eszközt adunk a hallgatóinknak. Sokan azt mondják, már magáért ezért a modulért megérte beiratkozni… Persze átadjuk a coach szakma fogásait is: tanulunk bizalomépítést, kérdezéstechnikát, önreflexiót, asszertív kommunikációt, konfliktuskezelést, megtanuljuk felépíteni a coaching ülések folyamatát, menedzselni az ülések időtartamát, és megnézzük, hogyan lehet elindítani egy coaching vállalkozást.
Továbbá megnézzük a life és business coaching közötti hasonnlóságokat és különbségeket is és azt is, mit vállalhat el egy coach és hol húzódnak a szakmánk határai, hogy mindig pontosan tudd, mire vállalkozol.

A Vintage Akadémia – egyedülálló módon a piacon – többféle támogatást is nyújt a hallgatóinak:

 • A résztvevők megkapják az oktatóink által összeállított anyagokat és a közel 100 coaching eszközt, tesztet, gyakorlatot és értékelést, amelyeket a coaching üléseken használhatnak.
 • Már a képzés ideje alatt biztosítjuk, hogy a hallgatóink egyrészt párokban, másrészt “élesben”, ún. “igazi” ügyfeleken gyakorolhassanak.
 • A Vintage Akadémia nyílt tréningjeire beiratkozó résztvevőknek felajánljuk a coachingot mint lehetőséget, és ezeket a folyamatokat átadjuk a nálunk végzett coach-oknak.
 • A Vintage Akadémia partnercégeinek felajánljuk, hogy a végzett coachaink náluk folytathassanak szakmai gyakorlatot.

Mennyibe kerül a képzés?

A képzés ára  539.000 Ft+ÁFA.

A tanfolyam díja, amennyiben 2023. március 9-én éjfélig jelentkezel, Early Bird kedvezménnyel 499.000Ft+ÁFA. 

 • Képzésünk az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) által meghatározott kompetenciák fejlesztésére épül. Egyszerre sajátíthatod el a life és business coaching alapjait, valamint ízelítőt kapsz a team coaching és action learning mesterfogásaiból is.
 • A tréneri piac legprofibb coach-trénereitől tanulhatsz, akik fejenként legalább 3.000 coaching ülés tapasztalatával, és az ICF nemzetközi minősítésével rendelkeznek.
 • Coach-trénereink 11 éve tartanak coach-képzéseket, ezalatt közel 500 coach kiképzésében vettek részt.
 • Minden anyagot, ppt-t, több, mint 100 módszertani eszközt, tesztet, gyakorlat-leírást megkapsz.
 • Folyamatos gyakorlást és továbbképzést biztosítunk, és nem engedjük el a kezedet a képzés végén sem. Támogatunk az elindulásban, a saját vállalkozásod felépítésében és abban, hogy a partner cégeinknél is kipróbálhasd magad coachként.
 • Tanfolyamunkon mindig fantasztikus a hangulat: bár kemény munka folyik, rengeteget nevetünk és nagyon jól érezzük magunkat. Erre garancia az, hogy Adrienn, Ani, Erika, Gábor és Zsuzsi a szívét-lelkét beleteszi a képzésbe, és az, hogy mindig olyan zseniális csapat verbuválódik össze, akik nagy elfogadással, empátiával és támogatással fordulnak egymás felé.
 • Ár-érték arányban a piacon mi vagyunk a legjobbak.

Ha eljössz a 2 órás ingyenes bemutató alkalomra, akkor 20.000 Ft+ÁFA kedvezményben részesülsz. Ha március 9. éjfélig befizeted a kedvezményes díjnak legalább a felét, akkor 40.000 Ft+ÁFA early bird kedvezményben részesülsz. A Vintage Akadémia korábbi képzésein részt vett hallgatóink automatikusan 50.000 Ft+ÁFA kedvezményben részesülnek!

Igen, van rá lehetőség! A tanfolyam indulása előtt 7 nappal a képzési díj felét kell befizetned, a következő részt pedig 3 héttel később.

Kitöltött és aláírt jelentkezési lap visszaküldésével tudod megerősíteni a részvételi szándékodat. A jelentkezéshez minimum középfokú végzettség (érettségi) szükséges.

Ha szeretnék még kérdezni, kit kereshetek?

A képzést a Vintage Office Kft. szervezi. Besnyi Erika, a Vintage Akadémia vezetője, egyben a tanfolyam egyik coach-trénere szeretettel várja hívásodat a +3630 9145857-es számon, vagy az e-mailedet a vintage.akademia@gmail.com címen. Ha épp nem vagyunk elérhetőek, visszahívunk!

Nekik már sikerül!

Velünk képezték magukat

Jelentkezz be hozzánk!

Keress fel bizalommal!

1012 Budapest, Várfok utca 7 2/4

+36 30 914 5857

info@vintageoffice.hu

Jelentkezz az ingyenes bemutatónkra is

Az alábbi űrlapon regisztrálhatsz külön a bemutatónkra is

Bemutatóra jelentkezés