2024. január 28. vasárnap

MESTERTRÉNER SOROZAT - ÚJ KÉPZÉSEK

Kaméle-ON2!

– Vezetői tréninggyakorlatok újragombolása

A következő MESTERTRÉNER TOVÁBBKÉPZÉS: KAMÉLE-ON2!

2024. január 28.
Kezdés: 9.00

A TELJES KÉPZÉS DÍJA 48.500 FT + ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 43.500 Ft+ÁFA)

2024. január 28.

A feltüntetett árak nem tartalmaznak ÁFÁ-t, mert a képzés engedélyezett, tehát annyit kell fizetned forintban, amennyit itt látsz.

Csak most, ezen a tanfolyam 30.000 FT LAST MINUTE kedvezményt kaphatsz!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Mestertréner:
KAMÉLE-ON2!

2024. január 28.
9.00-17.00
FT 48.500 +ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 43.500 Ft+ÁFA)
 • Helyszín: Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7., II. emelet 4. Kapucsengő: 4
 • Az ár tartalmazza: a tréning, a nyomtatott és elektronikus tananyag, valamint a szünetekben felszolgált frissítő, ásványvíz, kávé és aprósüti díját.
 • Bárkit szeretettel várunk, de a résztvevők száma korlátozott. Helyedet a tréning díjának befizetésével biztosíthatod, melyet lemondás esetén legfeljebb az esemény előtt egy héttel tudunk visszatéríteni.

KAMÉLEON2! – Vezetői tréninggyakorlatok újragombolása

 • Ismered azt az érzést, amikor Tőled, mint rutinos róka trénertől megrendelik a 268. kommunikációs tréninget egy agyontrénelt vezetői csapatnak? Akik már úgy vannak túl az én-üzenetes asszertivitáson, mint az Óperencián, és bár csak töredékét alkalmazzák, de most újra a Kommunikáció Szent Grálját várják tőled?

 • Megvan az a pillanat is, amikor frissen kinevezett vezetőket kell felkészítened fél nap alatt visszajelzés adásra, teljesítménymenedzsmentre, éves célkitűzésre és úgy en bloc a teljes „people managementre”?

 • És az az érzés is megvan, amikor képzési vezetőként kapod meg újra és újra ugyanazt az igényt egy olyan MBA színvonalú vezetőfejlesztő tréningre, amin még lehetőség szerint a madár se járt, viszont a vezetők már mindent mókát ismernek?

Igen, most kell a kreativitás, hogy valami neoszocbarokk újdonsággal rukkolj elő, hogy vadiúj gyakorlatokat és játékokat fejlessz ki, hogy a vezetők által már unásig ismert feladatokat újragombold és persze mindezt holnapra, nyomtatva, laminálva és profin tálalva.

Mi most kinyitjuk Neked a Vintage Vezetői Tréning Kincseskamrát!

Ezen a továbbképzésen a következőkkel gazdagodsz:

 • Több, mint 10, vezetői programon használt gyakorlatot fogunk Veled együtt újraalkotni annak függvényében, hogy mit vár tőled a megrendelő: teljesítménymenedzsment vagy változáskezelés, motivációs, generációs vagy épp szituatív vezetés tréninget;

 • Uncsinak tűnő elméleteket varázsolunk izgalmassá world café módszertannal vagy épp gamification eszközökkel (pl. Steiner-féle 7 vezetői forrás vagy Lencioni-modell);

 • Új stratégiai gyakorlatokat és játékokat fogunk kitalálni vagy újragombolni a tréning céljának megfelelően (pl. Vitakultúra, Fishbone-modell, Peer-Branding);

 • Imprózunk is ott helyben feldobott tréningtémák kapcsán – mint a legókockákat építjük majd egymásra a Tuckman + Kompetencia + Blanchard modellt, megspékelve egy kis PART-modellel, majd az 50 kérdéses Motivációs teszttel validáljuk az egészet;

 • Ránézünk a generációs különbségekre is, és közösen összerakjuk a legjobb Mind-The-Gap gyakorlatot;

 • Mint a kaleidoszkópot, úgy fogjuk a játékokat, gyakorlatokat és feladatokat „forgatni”, hogy mindig újabb és újabb színt, képet, alakzatot és felhasználási lehetőséget lássunk meg benne. Mutatunk Neked új módszertant, eszközt, tesztet és videót is, hogy minél színesebb, izgalmasabb, élménytelibb képzéseket tarts majd. Hiszen arra emlékszünk a leginkább, amit tevékenyen átéltünk és amikhez érzelmileg is kapcsolódtunk. Gyere, pörögj, forogj és játssz velünk!

 • A programon való részvételnek NEM előfeltétele a KaméleON! – Kreatív Képzők Kincseskamrája című workshopon való korábbi részvétel!

Az első beiratkozó

Az első beiratkozó ingyen megkapja a Vintage Akadémia egyik vezetője által írt Hallotok? Eszköztár online programokhoz - megbeszélésektől a tréningekig című módszertani könyvét.

A továbbképzést tartja:

BESNYI ERIKA

Besnyi Erika senior tréner és coach, a Vintage Akadémia egyik vezetője, aki 2015 óta tart alap- és mestertréner képzéseket nagy multiknál, a Pécsi Tudományegyetemen és a Vintage Akadémián.

Dolgozott értékesítőként, több ezer fős pénzügyi multiknál képzési- és fejlesztési vezetőként, volt cégvezető és nyelvtanár. Nyitott, kreatív, optimista és pörgős személyiség, aki jó kommunikációs készséggel, nagyfokú empátiával és értő figyelemmel is rendelkezik. Lételeme, hogy emberekkel foglalkozzon és támogassa őket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból az élet minden területén. Jelenleg 17 féle tréninget tart magyar és angol nyelven egyaránt, business coach-ként nagy multik vezetőit coach-olja, life coach-ként pedig főleg pro bono (ingyenesen) működik.

Jelentkezz be hozzánk!

Keress fel bizalommal!

Milyen feltételekkel mondhatom le a képzést?

A képzés előtt 72 órával díjmentesen mondhatod le a programot, ebben az esetben a már befizetett díjad ellenében jöhetsz a következő workshopra. Ha a programot a kezdés előtt 72 órán belül mondod le, akkor sajnos mi már nem tudjuk értékesíteni azt a helyet, így a díjadat már nem tudjuk visszatéríteni.

1012 Budapest, Várfok utca 7 2/4

+36 30 914 5857

info@vintageoffice.hu

Engedélyszám: E-001755/2018