2023. december 16.

MESTERTRÉNER SOROZAT - ÚJ KÉPZÉSEK

Kaméle-ON1!

avagy a kreatív képzők kincseskamrája

A következő MESTERTRÉNER TOVÁBBKÉPZÉS: KAMÉLE-ON!

december 16. (szombat)
Kezdés: 9.00

A TELJES KÉPZÉS DÍJA 48.500 FT + ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 43.500 Ft+ÁFA)

2023. december 16.

A feltüntetett árak nem tartalmaznak ÁFÁ-t, mert a képzés engedélyezett, tehát annyit kell fizetned forintban, amennyit itt látsz.

Csak most, ezen a tanfolyam 30.000 FT LAST MINUTE kedvezményt kaphatsz!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Mestertréner: KAMÉLE-ON1!

2023. december 16.
9.00-17.00
FT 48.500 +ÁFA
(volt Vintage-es hallgatóknak kedvezményesen: 43.500 Ft+ÁFA)
 • Helyszín: Vintage Akadémia, 1012 Budapest, Várfok u. 7., II. emelet 4. Kapucsengő: 4
 • Az ár tartalmazza: a tréning, a nyomtatott és elektronikus tananyag, valamint a szünetekben felszolgált frissítő, ásványvíz, kávé és aprósüti díját.
 • Bárkit szeretettel várunk, de a résztvevők száma korlátozott. Helyedet a tréning díjának befizetésével biztosíthatod, melyet lemondás esetén legfeljebb az esemény előtt egy héttel tudunk visszatéríteni.

KAMÉLE-ON! – AVAGY A KREATÍV KÉPZŐK KINCSESKAMRÁJA

 • Ismered azt az érzést, amikor Tőled, mint rutinos róka trénertől megrendelik a 268. kommunikációs tréninget egy agyontrénelt csapatnak? Akik már úgy vannak túl az én-üzenetes asszertivitáson, mint az Óperenciás tengeren, és bár csak töredékét alkalmazzák, de most újra a Kommunikáció Szent Grálját várják?

 • És ismered azt az érzést, amikor Tőled, mint frissen végzett, pályakezdő trénertől kérik ugyanezt?

 • És az az érzés is megvan, amikor képzési vezetőként kapod meg újra és újra ugyanazt az igényt egy olyan vezetői kommunikációs tréningre, amin lehetőség szerint még a madár se járt, viszont a vezetők már mindent mókát ismernek?

Igen, most kell a kreativitás, hogy valami neoszocbarokk újdonsággal rukkolj elő, hogy vadiúj gyakorlatokat és játékokat fejlessz ki, hogy a résztvevők által már unásig ismert feladatokat újragombold, átszínezd és persze mindezt holnapra, nyomtatva, laminálva és profin tálalva.

Mi most kinyitjuk Neked a Vintage Tréning Kincseskamrát!

Ezen a továbbképzésen a következőkkel gazdagodsz:

 • Több, mint 15 gyakorlatot fogunk Veled kaméleonként újraalkotni és átszínezni annak függvényében, hogy kommunikációs, motivációs, csapatépítő vagy épp társosztályok közötti együttműködést fejlesztő tréningre készülsz (milyen alternatívája van a Célmátrix feladatnak vagy épp a Júlia-Leila történetnek?)

 • Uncsinak tűnő elméleteket varázsolunk izgalmassá world café módszertannal vagy épp gamification eszközökkel (pl. Steiner-féle 7 vezetői forrás vagy Szituatív vezetés)

 • Új játékokat, jégtörőket és energizálókat fogunk kitalálni a meglévők alapján vagy épp átírjuk az egészet a tréning céljának megfelelően (Betörés az ékszerboltba – háromféleképpen)

 • Adott eszközökből (pl. tapsibot, szemkötő és szívószál) alkotunk lélegzetelállító versenyfeladatokat

 • Imprózunk is ott helyben feldobott tréningtémák kapcsán (mivel helyettesítsük a laminált nyilakat a Nyilak című játéknál vagy az otthon felejtett tojást a Tojásreptető gyakorlatnál?)

 • Eszköz nélkül, csupán a résztvevőket mozgatva találunk ki aha-élményt okozó feladatokat (Riadó vagy rádió a hangyabolyban?).

 • Mint a kaleidoszkópot, úgy fogjuk a játékokat, gyakorlatokat és feladatokat „forgatni”, hogy mindig újabb és újabb színt, képet, alakzatot és felhasználási lehetőséget lássunk meg benne. Mutatunk Neked új eszközöket is, hogy minél színesebb, izgalmasabb, élménytelibb képzéseket tarts majd. Hiszen arra emlékszünk a leginkább, amit tevékenyen átéltünk és amikhez érzelmileg is kapcsolódtunk. Gyere, pörögj, forogj és játssz velünk, színezd újra a tréningjeidet!

Az első beiratkozó

Az első beiratkozó ingyen megkapja a Vintage Akadémia egyik vezetője által írt Hallotok? Eszköztár online programokhoz - megbeszélésektől a tréningekig című módszertani könyvét.

A továbbképzést tartja:

BESNYI ERIKA

Besnyi Erika senior tréner és coach, a Vintage Akadémia egyik vezetője, aki 2015 óta tart alap- és mestertréner képzéseket nagy multiknál, a Pécsi Tudományegyetemen és a Vintage Akadémián.

Dolgozott értékesítőként, több ezer fős pénzügyi multiknál képzési- és fejlesztési vezetőként, volt cégvezető és nyelvtanár. Nyitott, kreatív, optimista és pörgős személyiség, aki jó kommunikációs készséggel, nagyfokú empátiával és értő figyelemmel is rendelkezik. Lételeme, hogy emberekkel foglalkozzon és támogassa őket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból az élet minden területén. Jelenleg 17 féle tréninget tart magyar és angol nyelven egyaránt, business coach-ként nagy multik vezetőit coach-olja, life coach-ként pedig főleg pro bono (ingyenesen) működik.

Jelentkezz be hozzánk!

Keress fel bizalommal!

Milyen feltételekkel mondhatom le a képzést?

A képzés előtt 72 órával díjmentesen mondhatod le a programot, ebben az esetben a már befizetett díjad ellenében jöhetsz a következő workshopra. Ha a programot a kezdés előtt 72 órán belül mondod le, akkor sajnos mi már nem tudjuk értékesíteni azt a helyet, így a díjadat már nem tudjuk visszatéríteni.

1012 Budapest, Várfok utca 7 2/4

+36 30 914 5857

info@vintageoffice.hu

Engedélyszám: E-001755/2018